Effektiv vandpolering af alle metaller og plast.

Vandpolering er en process hvor du kan få poleret alverdens metaldele. Det foregår under højt tryk og består af vand tilsat et særligt medie som skånsomt polerer overfladen.

Denne process af vand og medie anvender ikke kemi eller anden form for opløsningsmiddel, hvilket gør at en vandpolering er ekstra skånsom for dine komponenter.

Vandpolering til restaurering af biler og mc.

Vandpolering er en perfekt løsning, hvis du f.eks. skal restaurere en ældre bil, motorcykel eller noget helt tredje. Nye dele produceres måske ikke længere eller er bare for dyre eller svære at anskaffe.

Af alle restaureringsmetoder der findes, så er vandpolering klart den mest sikre løsning, da det netop er så skånsomt, samtidig med at det er utroligt effektivt.

Resultatet af en vandpolering hos Elwatek er, at dine motordele bliver så rene, at de fremstår som var de helt nye. Efter behandlingen fremstår overfladen med en ensartet mat satin finish. Ofte meget pænere end da delene var nye og kom fra fabrikken

Så hvis du har en veteranbil, motorcykel eller bare ønsker at give dine emner en skånsom og effektiv rengøring og pænere overflade, så er en vandpolering den perfekte løsning for dig.

Hvordan fungerer en vandpolering?

Vandpolering foregår i en kabine/maskine, som behandler de enkelte dele under et højt vandtryk.

Denne process er ikke lige så aggressiv mod dine emner eller komponenter, som andre rensningsmetoder kan være.

Derfor er risikoen for at dine komponenter bliver ridset eller beskadiget minimal, eller som ikke eksisterende, hvis du vælger vandpolering, som din løsning.

Efter en vandpolering fra Elwatek sørger vi også for, at der ikke er rester af blæsemateriale efterladt i emnerne, samt overfladen vil fremstå forseglet, smudsafvisende og nemmere at holde ren fremover. Ingen slid eller slitage på dine emner og alle lejepasninger, gevind osv. forbliver upåvirket af behandlingen.

Hvilke materialer kan man vandpolere?

Vandpolering er en effektiv løsning, som kan anvendes på mange forskellige materialer.

Herunder kan du se hvilke materialer vi bl.a. kan udføre behandlingen på.

  • Aluminium
  • Messing
  • Rustfrit stål
  • Bronze
  • Titanium
  • Magnesium
  • Kobber
  • Plastik

Vandpolering kan anvendes på mange flere materialer, så tøv endelig ikke med at give os et kald, hvis du er i tvivl om netop dine komponenter kan behandles med vandpolering.

Du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 12 69 84, eller skrive til os via vores kontaktformular.